top of page
ouderen aan zee, Bredene

WOONGELEGENHEID VOOR NOOD- OF CRISISOPVANG IN HUIZE WESTERHAUWE

DRINGENDE OPVANG MOGELIJK

Ben je op zoek naar een opvangplaats of een woongelegenheid aan de kust voor een oudere of zieke persoon die hulp nodig heeft? Ook dan kan je bij Huize Westerhauwe in Bredene terecht. Wij komen je tegemoet met een snelle en passende oplossing.

Ons team van zorgverleners beseft maar al goed dat een plotse verhuis ingevolge een nood- of crisissituatie erg ingrijpend is. Wij doen dan ook onze uiterste best om de nieuwe bewoner goed op te vangen, om er zorg voor te dragen zodat hij of zij zich zo snel mogelijk aan de nieuwe omgeving kan aanpassen.

CRISIS- OF NOODWOONGELEGENHEID

INBEGREPEN

Flat, bestaande uit: inkomhal, living met kitchenette, afzonderlijke slaapkamer, complete badkamer met aangepaste hulpmiddelen, privéterras en privétuintje.

Verwarming, verlichting, warm en koud water, luchtverversings- en hulpoproepinstallatie, dag- en nachtpermanentie.

Omwille van het algemeen uitzicht van het gebouw èn de veiligheid: brandvertragende overgordijnen.

Aansluitingsmogelijkheid op het digitale radio- en tv-distributienet.

Gebruik van de gemeenschappelijke lokalen, de terrassen en de binnentuinen.

Voor crisiszorg en overbruggingszorg kan er een beroep gedaan worden op een thuisverplegingsdienst naar keuze. De mogelijkheid bestaat ook om gebruik te maken van de thuisverplegingsdienst van Huize Westerhauwe.

Mogelijkheid tot regeling van alle afspraken met de vrij te kiezen huisarts, geneesheer-specialist of ziekenhuis, bestelling en beheer van de medicatie, contacten met de mutualiteit en andere diensten.

NIET INBEGREPEN

Telefoonabonnement: onbeperkt bellen in België naar vaste en mobiele nummers: 9,00 €/maand.

Internetabonnement: 20,00 €/maand.

Parkeerplaats auto : 223,10 €/jaar

opvang zieke patiënt

AARZEL NIET OM CONTACT OP TE NEMEN MET HUIZE WESTERHAUWE VOOR CRISIS- OF NOODOPVANG VAN WIE HET NODIG HEEFT. WIJ HELPEN JE GRAAG!

bottom of page